top of page
nieuw_wild_woest_logo_lichtgroen_1.png

Volley

Locatellistraat 3a

5654 JB Eindhoven

040-3046429 

info@wildwoozt.nl

Algemene informatie

Onderstaand vind je de belangrijkste gegevens van onze locatie Volley. Vraag ons gerust als je meer informatie nodig hebt. 

LRK nummer

622287424

Telefoonnummer

040 - 3046429 toets 7

Kindplaatsen

32 kindplaatsen

Scholen

  • 't Startblok

  • de Springplank

  • Bs Hanvoet

  • de Hobbitstee

Tennisclub Volley

Tennisclub Volley ligt op een schitterende locatie aan de Hanevoetplas tegen de Hanevoet en de Genderbeemd aan. Een schitterende locatie om na school lekker buiten te spelen en avonturen te beleven. In de omgeving zijn voetbalvelden, een coole skatebaan en de leukste speelpleintjes. Echt een plek voor alle kinderen van 4-12 jaar oud!

Samenwerking Genneper Parken

WildWoozt is altijd open als de scholen gesloten zijn.  Tijdens de schoolweken zijn we op maandag, dinsdag en donderdag bij Volley te vinden van 13:00 tot 18:30. Tijdens woensdagen, vrijdagen en vakanties brengen we kinderen van verschillende locaties bij elkaar in de Genneper Parken (+/- 2km), zodat ze ook op de rustige dagen in de kinderopvang gezellig met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. 

Schoolweken

maandag        einde school - 18:30

dinsdag.          einde school - 18:30

woensdag.     einde school - 18:30

donderdag.   einde school - 18:30

vrijdag.            einde school - 18:30

Vakantieweken en studiedagen

maandag.        08:00 - 18:30

dinsdag.           08:00 - 18:30

woensdag.      08:00 - 18:30

donderdag.    08:00 - 18:30

vrijdag.             08:00 - 18:30

Master of organized chaos

Dit is Esmee. Zij regelt alles op en rond het clubhuis van Volley en kent alle kinderen. Zij is altijd vrolijk en is giga creatief met het bedenken van activiteiten!

Esmee.jpg

Belangrijke documenten

Bij WildWoozt werken we met een beleidsplan dat voor alle locaties geldt. Hierin beschrijven we onze visie op kinderopvang en  de ontwikkeling van kinderen. Iedere locatie heeft daarnaast zijn specifieke plannen die toegespitst zijn op de dagelijkse praktijk op de betreffende locatie. De documenten zijn continue in ontwikkeling net als WildWoozt zelf. Iedere update die we doen is direct voor ouders inzichtelijk. We vragen ouders dan ook om ons te informeren als ze vragen of opmerkingen hebben bij de plannen. Door op het betreffende plan te klikken wordt je doorgeleid naar het plan. 

Roosters

We werken 40 schoolweken met vaste medewerkers op de groepen. Onderstaand vind je de vaste medewerkers op de groep. Tijdens de vakantieweken vind je dezelfde bekende gezichten op de groepen, zodat de kinderen altijd weten waar ze aan toe zijn. 

Volley

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

De Bengels

Esmee

Esmee

Esmee

De Nozems

De Vlegels

Kim

Kim

Kim

bottom of page