top of page
nieuw_wild_woest_logo_lichtgroen_1.png

BSO bij Oranje Rood

In samenwerking met Oranje Rood gaan we BSO aanbieden speciaal voor kinderen van Oranje Rood. Op woensdag en vrijdag worden kinderen op school opgehaald en nemen wij ze mee op avontuur in en rond het clubhuis van Oranje Rood. Lijkt dit jou leuk? Schrijf je dan snel in! 

Schrijf je nu in!

Maak je al gebruik van WildWoozt, of heb je in het verleden al een inschrijving bij ons gedaan en wil je gebruik gaan maken van de BSO bij Oranje Rood? Vul dan dit formulier in. Je kan inschrijven voor de woensdag, vrijdag of beide dagen. Indien je nog niet bekend bent bij WildWoozt, vragen we je het inschrijfformulier op de homepagina van de website te gebruiken.

arrow&v

Hoe werkt het?

WildWoozt

WildWoozt is een reguliere buitenschoolse opvang in Eindhoven en Waalre met 8 locaties. Wildwoozt staat geregistreerd in het landelijk register kinderopvang. WildWoozt heeft als doelstelling om voor kinderen buitenspelen weer activiteit nr 1 te maken. 

Samenwerking met Oranje Rood

WildWoozt heeft reeds 2 jaar ervaring met BSO op Oranje Rood. Door samen te werken en specifiek te richten op de leden van Oranje Rood willen we een uniek aanbod creëren, waarbij zowel Oranje Rood als WIldWoozt hun kracht op elkaar aan kunnen laten sluiten. 

Ophalen op school

WildWoozt haalt kinderen op school op met de bakfiets. We stimuleren kinderen om zoveel mogelijk zelf met de fiets te komen, zodat kinderen goed leren fietsen. 

Eten en drinken

Bij aankomst op de club zorgen wij voor eten en drinken voor de kinderen. 

WildWoozt begeleiders

WIldWoozt begeleiders hebben allemaal een pedagogisch diploma en hebben affiniteit met sport. Ze zijn jong en enthousiast en beleven de leukste avonturen met de kinderen. 

Trainen met je eigen team

Kinderen zitten in een groep met kinderen die op dezelfde tijd trainen. Ze kleden zich op tijd om en worden bij de training afgezet. 

Tarief en Kinderopvangtoeslag

De kosten bedragen €8,75 per uur. Op onze tarieven pagina kun je hier meer info over vinden. Over de afgenomen uren kan kinderopvangtoeslag aangevraagd worden bij de belastingdienst. 

Ophalen (uiterlijk 18:30)

De begeleider is tot 18:30 op de club aanwezig. Mocht je je zoon of dochter direct na de training op komen halen, dan is het prettig als je ze bij ons afmeld. Wij halen alle kinderen op na de training. 

40 schoolweken

De opvang op woensdag en/of vrijdag wordt 40 schoolweken per jaar aangeboden. Als er geen training is, gaat de opvang toch gewoon door. We organiseren dan andere leuke activiteiten vanut Oranje Rood. 

Vakanties altijd plek

Wil je buiten de 40 schoolweken opvang, dan is dat altijd mogelijk. De locatie van de vakantieopvang zal dan afhangen van de school waar het kind naar toe gaat. 

Vragen

Voor vragen kun je altijd direct contact opnemen via info@wildwoozt.nl of door te bellen naar 040-3046429

Bij de hockeyclub

De hockeyclub Oranje Rood ligt centraal in de Genneper Parken midden in het groen. Vanuit Oranje Rood gaan we voor en na de hockeytrainingen lekker op avontuur in de bossen en parken in de omgeving. We trekken zowel in Eindhoven als Waalre gemakkelijk de wijken in om lekker buiten te spelen. 

Trainen en avontuur

Kinderen worden opgehaald op scholen en van verschillende WildWoozt locaties naar Oranje Rood gebracht. De woensdagen en vrijdagen staan in het teken van avontuur en de hockeytraining. Wij zorgen er voor dat de kinderen op tijd omgekleed op de training komen, en verzorgen daarnaast te gekke activiteiten buiten de trainingen om!

Schoolweken

maandag        Gesloten

dinsdag.          Gesloten

woensdag.     einde school - 18:30

donderdag.   Gesloten

vrijdag.            einde school - 18:30

Vakantieweken en studiedagen

Op aanvraag en bij een andere WildWoozt locatie

Bente.jpg

Master of organized chaos

Dit is Bente. Zij regelt alles op en rond de locatie bij Oranje Rood en kent alle kinderen. Zij is altijd vrolijk en heeft antwoord op al je vragen ;-)

bottom of page