top of page
nieuw_wild_woest_logo_lichtgroen_1.png

HC Oranje-Rood

In samenwerking met Hockeyclub Oranje-Rood bieden we BSO aan speciaal voor kinderen die trainen bij HC Oranje-Rood. Op woensdag en vrijdag worden kinderen op school opgehaald en nemen wij ze mee op avontuur in en rond het clubhuis van HC Oranje-Rood.

Charles Roelslaan 7A,

5644 HX Eindhoven

040-240 5130 keuze 4 

info@wildwoozt.nl

Bij de hockeyclub

De hockeyclub Oranje-Rood ligt centraal in de Genneper Parken midden in het groen. Vanuit HC Oranje-Rood gaan we voor en na de hockeytrainingen lekker op avontuur in de bossen en parken in de omgeving. We trekken zowel in Eindhoven als Waalre gemakkelijk de wijken in om lekker buiten te spelen. 

Trainen en avontuur

Kinderen worden opgehaald op scholen en van verschillende WildWoozt locaties naar HC Oranje-Rood gebracht. De woensdagen en vrijdagen staan in het teken van avontuur en de hockeytraining. Wij zorgen er voor dat de kinderen op tijd omgekleed op de training komen, en verzorgen daarnaast te gekke activiteiten buiten de trainingen om!

Schoolweken

maandag        Gesloten

dinsdag.          Gesloten

woensdag.     einde school - 18:30

donderdag.   Gesloten

vrijdag.            einde school - 18:30

Vakantieweken en studiedagen

Op aanvraag en bij een andere WildWoozt locatie

Bente.jpg

Master of organized chaos

Dit is Bente. Zij regelt alles op en rond de locatie bij HC Oranje-Rood en kent alle kinderen. Zij is altijd vrolijk en heeft antwoord op al je vragen ;-)

Algemene informatie

Onderstaand vind je de belangrijkste gegevens van onze locatie HC Oranje-Rood. Vraag ons gerust als je meer informatie nodig hebt. 

LRK nummer

292603563

Telefoonnummer

040-240 5130 keuze 4 

Kindplaatsen

36 kindplaatsen

Groepen

  • De Rovers (4 - 9 jaar)

  • De Krijgers (6 - 10 jaar)

  • De Vikingen (7 - 13 jaar)

 

Scholen

  • Alle aangesloten scholen bij andere WildWoozt locaties

Schrijf je nu in!

Maak je al gebruik van WildWoozt, of heb je in het verleden al een inschrijving bij ons gedaan en wil je gebruik gaan maken van de BSO bij Hockeyclub Oranje-Rood? Vul dan dit formulier in. Je kan inschrijven voor de woensdag, vrijdag of beide dagen. Indien je nog niet bekend bent bij WildWoozt, vragen we je het inschrijfformulier op de homepagina van de website te gebruiken.

Hoe werkt het?

WildWoozt

WildWoozt is een reguliere buitenschoolse opvang in Eindhoven en Waalre met 8 locaties. Wildwoozt staat geregistreerd in het landelijk register kinderopvang. WildWoozt heeft als doelstelling om voor kinderen buitenspelen weer activiteit nr 1 te maken. 

Samenwerking met Hockeyclub Oranje-Rood

WildWoozt heeft reeds 2 jaar ervaring met BSO op HC Oranje-Rood. Door samen te werken en specifiek te richten op de leden van HC Oranje-Rood willen we een uniek aanbod creëren, waarbij zowel HC Oranje-Rood als WildWoozt hun kracht op elkaar aan kunnen laten sluiten. 

Ophalen op school

WildWoozt haalt kinderen op school op met de bakfiets. We stimuleren kinderen om zoveel mogelijk zelf met de fiets te komen, zodat kinderen goed leren fietsen. 

Eten en drinken

Bij aankomst op de club zorgen wij voor eten en drinken voor de kinderen. 

WildWoozt begeleiders

WIldWoozt begeleiders hebben allemaal een pedagogisch diploma en hebben affiniteit met sport. Ze zijn jong en enthousiast en beleven de leukste avonturen met de kinderen. 

Trainen met je eigen team

Kinderen zitten in een groep met kinderen die op dezelfde tijd trainen. Ze kleden zich op tijd om en worden bij de training afgezet. 

Tarief en Kinderopvangtoeslag

De kosten bedragen €10,02 per uur. Op onze tarieven pagina kun je hier meer info over vinden. Over de afgenomen uren kan kinderopvangtoeslag aangevraagd worden bij de belastingdienst. 

Ophalen (uiterlijk 18:30)

De begeleider is tot 18:30 op de club aanwezig. Mocht je je zoon of dochter direct na de training op komen halen, dan is het prettig als je ze bij ons afmeld. Wij halen alle kinderen op na de training. 

40 schoolweken

De opvang op woensdag en/of vrijdag wordt 40 schoolweken per jaar aangeboden. Als er geen training is, gaat de opvang toch gewoon door. We organiseren dan andere leuke activiteiten vanuit HC Oranje-Rood. 

Vakanties altijd plek

Wil je buiten de 40 schoolweken opvang, dan is dat altijd mogelijk. De locatie van de vakantieopvang zal dan afhangen van de school waar het kind naar toe gaat. 

Vragen

Voor vragen kun je altijd direct contact opnemen via info@wildwoozt.nl of door te bellen naar 040-3046429

Belangrijke documenten

Bij WildWoozt werken we met een beleidsplan dat voor alle locaties geldt. Hierin beschrijven we onze visie op kinderopvang en  de ontwikkeling van kinderen. Iedere locatie heeft daarnaast zijn specifieke plannen die toegespitst zijn op de dagelijkse praktijk op de betreffende locatie. De documenten zijn continue in ontwikkeling net als WildWoozt zelf. Iedere update die we doen is direct voor ouders inzichtelijk. We vragen ouders dan ook om ons te informeren als ze vragen of opmerkingen hebben bij de plannen. Door op het betreffende plan te klikken wordt je doorgeleid naar het plan. 

bottom of page