top of page
nieuw_wild_woest_logo_lichtgroen_1.png

BSO bij Oranje Rood

In samenwerking met Oranje Rood gaan we BSO aanbieden speciaal voor kinderen van Oranje Rood. Op woensdag en vrijdag worden kinderen op school opgehaald en nemen wij ze mee op avontuur in en rond het clubhuis van Oranje Rood. Lijkt dit jou leuk? Schrijf je dan snel in! 

Schrijf je nu in!

Vul vrijblijvend dit formulier in als je interesse hebt in BSO bij Oranje Rood op woensdag en vrijdag. Je kan inschrijven voor de oefendagen, voor een zekere plek als we gaan starten of voor extra informatie. We gaan graag saen kijken hoe we de kids een te gekke tijd op en rond de club kunnen bezorgen. 

arrow&v

Hoe werkt het?

WildWoozt

WildWoozt is een reguliere buitenschoolse opvang in Eindhoven en Waalre met 8 locaties. Wildwoozt staat geregistreerdi in het landelijk register kinderopvang. WildWoozt heeft als doelstelling om voor kinderen buitenspelen weer activiteit nr 1 te maken. 

Samenwerking met Oranje Rood

WildWoozt heeft reeds 2 jaar ervaring met BSO op Oranje Rood. Door samen te werken en specifiek te richten op de leden van Oranje Rood willen we een uniek aanbod creëren, waarbij zowel Oranje Rood als WIldWoozt hun kracht op elkaar aan kunnen laten sluiten. 

Ophalen op school

WildWoozt haalt kinderen op school op met de bakfiets. We stimuleren kinderen om zoveel mogelijk zelf met de fiets te komen, zodat kinderen goed leren fietsen. 

Eten en drinken

Bij aankomst op de club zorgen wij voor eten en drinken voor de kinderen. 

WildWoozt begeleiders

WIldWoozt begeleiders hebben allemaal een pedagogisch diploma en hebben affiniteit met sport. Ze zijn jong en enthousiast en beleven de leukste avonturen met de kinderen. 

Trainen met je eigen team

Kinderen zitten in een groep met kinderen die op dezelfde tijd trainen. Ze kleden zich op tijd om en worden bij de training afgezet. 

Tarief en Kinderopvangtoeslag

De kosten bedragen €8,75 per uur. Op onze tarieven pagina kun je hier meer info over vinden. Over de afgenomen uren kan kinderopvangtoeslag aangevraagd worden bij de belastingdienst. 

Ophalen (uiterlijk 18:30)

De begeleider is tot 18:30 op de club aanwezig. Mocht je je zoon of dochter direct na de training op komen halen, dan is het prettig als je ze bij ons afmeld. Wij halen alle kinderen op na de training. 

40 schoolweken

De opvang op woensdag en/of vrijdag wordt 40 schoolweken per jaar aangeboden. Als er geen training is, gaat de opvang toch gewoon door. We organiseren dan andere leuke activiteiten vanut Oranje Rood. 

Vakanties altijd plek

Wil je buiten de 40 schoolweken opvang, dan is dat altijd mogelijk. Dit zal dan bij clubhuis COVS de Stip op 2 min wandelen van Oranje Rood aangeboden worden door WildWoozt. 

Vragen

Voor vragen kun je altijd direct contact opnemen via info@wildwoozt.nl of door te bellen naar 040-3046429

bottom of page