top of page
nieuw_wild_woest_logo_lichtgroen_1.png

Tivoli

Geert Grootestraat 72

5645 RE

040-3046429

info@wildwoozt.nl

Algemene informatie

Onderstaand vind je de belangrijkste gegevens van onze locatie Tivoli.  Vraag ons gerust als je meer informatie nodig hebt. 

LRK nummer

 

870132738

Telefoonnummer

040 - 3046429 toets 8

Kindplaatsen

34 kindplaatsen

Groepen

  • Doerakken (4 - 7 jaar)

  • Deugnieten (5 - 9 jaar)

  • Donderstenen (8 - 12 jaar)

 

Scholen

  • De Wilakkers

  • De Klimboom

IMG_3733.HEIC

In de sporthal

Tivoli  is een schitterende locatie voor WildWoozt. Aan de rand van het Bonifatius park met al zijn diversiteit. Alles is ingesteld op flexibiliteit en leuke activiteiten voor de kinderen in de parken rondom de sporthal.

Altijd open

Kinderen gaan op maandag, dinsdag en donderdag uit school naar Tivoli. Op woensdag, vrijdag en de vakantiedagen nemen we de kinderen mee naar onze hoofd locatie bij het Parktheater, waar meer kinderen van hun eigen leeftijd zijn. Zo kunnen we altijd een uitdagend programma voor de kinderen aanbieden.

Schoolweken

maandag        einde school - 18:30

dinsdag.          einde school - 18:30

woensdag.     gesloten (bij Parktheater)

donderdag.   einde school - 18:30

vrijdag.            gesloten (bij Parktheater)

Vakantieweken en studiedagen

maandag.        08:00 - 18:30

dinsdag.           08:00 - 18:30

woensdag.      08:00 - 18:30

donderdag.    08:00 - 18:30

vrijdag.             08:00 - 18:30

Master of organized chaos

Dit is Britt. Zij regelt alles op en rond de locatie bij Tivoli en kent alle kinderen. Ze is altijd vrolijk en heeft antwoord op al je vragen ;-)

Belangrijke documenten

Bij WildWoozt werken we met een beleidsplan dat voor alle locaties geldt. Hierin beschrijven we onze visie op kinderopvang en  de ontwikkeling van kinderen. Iedere locatie heeft daarnaast zijn specifieke plannen die toegespitst zijn op de dagelijkse praktijk op de betreffende locatie. De documenten zijn continue in ontwikkeling net als WildWoozt zelf. Iedere update die we doen is direct voor ouders inzichtelijk. We vragen ouders dan ook om ons te informeren als ze vragen of opmerkingen hebben bij de plannen. Door op het betreffende plan te klikken wordt je doorgeleid naar het plan. 

Roosters

We werken 40 schoolweken met vaste medewerkers op de groepen. Onderstaand vind je de vaste medewerkers op de groep. Tijdens de vakantieweken vind je dezelfde bekende gezichten op de groepen, zodat de kinderen altijd weten waar ze aan toe zijn. 

Tivoli

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Doerakken

Deugnieten

Britt

Romy

Donderstenen

Romy

Romy

Britt

Britt

Nicole

Nicole

Dana

bottom of page