top of page
nieuw_wild_woest_logo_lichtgroen_1.png

Rust Roest

Rijstenweg 9

5652 CG Eindhoven

040-3046429 

info@wildwoozt.nl

Algemene informatie

Onderstaand vind je de belangrijkste gegevens van onze locatie Rust Roest. Vraag ons gerust als je meer informatie nodig hebt. 

LRK nummer

Volgt nog

Telefoonnummer

040 - 3046429 

Kindplaatsen

34 kindplaatsen

Scholen

  • Kindcentrum Teresia

  • Basisschool Trudo

Korfbal vereniging Rust Roest

De korfbal vereniging Rust Roest ligt midden in het sportpark Brabantia. Een schitterende locatie om na school lekker buiten te spelen en avonturen te beleven. In de omgeving zijn verschillende sportvelden, een coole skatebaan en de leukste speelpleintjes. Echt een plek voor alle kinderen van 4-12 jaar oud!

Samenwerking met Tennisclub Volley

WildWoozt is altijd open als de scholen gesloten zijn.  Tijdens de schoolweken zijn we op maandag, dinsdag en donderdag bij Rust Roest te vinden van einde schooltijd tot 18:30. Tijdens woensdagen, vrijdagen en vakanties brengen we kinderen van verschillende locaties bij elkaar op onze hoofdlocatie bij tennisclub Volley (+/- 3km), zodat ze ook op de rustige dagen in de kinderopvang gezellig met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. 

Schoolweken

maandag        einde school - 18:30

dinsdag.          einde school - 18:30

woensdag.     einde school - 18:30

donderdag.   einde school - 18:30

vrijdag.            einde school - 18:30

Vakantieweken en studiedagen

maandag.        08:00 - 18:30

dinsdag.           08:00 - 18:30

woensdag.      08:00 - 18:30

donderdag.    08:00 - 18:30

vrijdag.             08:00 - 18:30

Master of organized chaos

Dit is Davy. Hij regelt alles op en rond het clubhuis van Rust Roest en kent alle kinderen. Hij is altijd vrolijk en is giga creatief met het bedenken van activiteiten!

Davy.HEIC

Startdatum 22 mei

Belangrijke documenten

Bij WildWoozt werken we met een beleidsplan dat voor alle locaties geldt. Hierin beschrijven we onze visie op kinderopvang en  de ontwikkeling van kinderen. Iedere locatie heeft daarnaast zijn specifieke plannen die toegespitst zijn op de dagelijkse praktijk op de betreffende locatie. De documenten zijn continue in ontwikkeling net als WildWoozt zelf. Iedere update die we doen is direct voor ouders inzichtelijk. We vragen ouders dan ook om ons te informeren als ze vragen of opmerkingen hebben bij de plannen. Door op het betreffende plan te klikken wordt je doorgeleid naar het plan. 

Roosters

We werken 40 schoolweken met vaste medewerkers op de groepen. Onderstaand vind je de vaste medewerkers op de groep. Tijdens de vakantieweken vind je dezelfde bekende gezichten op de groepen, zodat de kinderen altijd weten waar ze aan toe zijn. 

Rust Roest

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Talenten

Captains

Pro's

Davy

Davy

Davy

bottom of page