top of page
nieuw_wild_woest_logo_lichtgroen_1.png

Tarieven & Tijden

Onze tarieven zijn eenvoudig en overzichtelijk. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. 

Vast

40 schoolweken een vaste plek - 

 altijd plaats in de vakanties -

 geen tegoeden, alleen ruilen als er plek is -

eenvoudig alles online regelen -

40 weken

Voor de vaste opvang hebben we een 40 weken pakket Dit geeft je de zekerheid van een vaste dag per week opvang van einde school tot 18:30. Ruilen kan natuurlijk als we plek hebben, bij ziekte of afwezigheid vervalt de dag.  

 

Vakanties en studiedagen

Vakanties, studiedagen en als school eerder uit is, regelen wij natuurlijk opvang voor je. Jij bepaalt wat je nodig hebt en reserveert online. De extra opvang wordt maandelijks achteraf gefactureerd 

Ophalen en scholen

We halen kinderen op bij vaste scholen per locatie. Het is helaas niet mogelijk om kinderen op andere scholen op te halen vanwege de afstand en de logistieke uitdaging.

 

  

Flexibel

 - voor iedereen (ook zonder vast contract)

- per dag aan te vragen

- geen vaste (extra) kosten

- facturatie maandelijks achteraf

Per dag reserveren

Jij bepaalt wat je nodig hebt. Van slechts 1 dag per jaar tot iedere vakantie een aantal dagen. Reserveer eenvoudig online de dag(en) die je nodig hebt. Tijdens vakanties en studiedagen zijn we vanaf 08:00 geopend. 

 

€ 0,- vast kosten

Je betaalt geen vaste kosten en profiteert wel van alle mogelijkheden bij WIldWoozt. Wij vangen de kinderen op ene betaalt achteraf de uren die de kinderen bij WildWoozt gespeeld hebben. 

Voor  kinderen van alle scholen

Zit je niet op een van onze vaste scholen, maar ben je wel enthousiast over WildWoozt? Dan kom je toch gewoon in de vakanties spelen. Iedereen is welkom bij ons. 

 

  

Simpel en eenvoudig

Bij WildWoozt werken we met twee pakketten: een 40 weken pakket en een flexibel pakket. De uurprijs is altijd €8,50, waarbij je wel altijd een dagdeel afneemt. Met 40 weken heb je zekerheid van een vaste plek tijdens schooldagen. Het flexibele pakket is handig voor incidentele- en vakantieopvang. 

Flexibiliteit (voor iedereen)

Alleen opvang nodig in de vakantie? Of gewoon wat extra opvang nodig naast je vaste uren? Geen probleem. Met een flexibel contract betaal je alleen het dagdeel dat je afneemt. En voor dezelfde prijs als bij een vast contract. Want we weten hoe lastig het is om alles te plannen met kinderen in huis. Met een Flex contract heb je geen vaste lasten en ben je alle vakantie- en studiedagen welkom. 

Direct online regelen

In ons Ouderportaal kun je veel zelf regelen. Heb je opvang op vaste dagen, dan maak je je weinig zorgen. Heb je een extra opvang nodig, dan geef je dat op tijd aan en zorgen wij ervoor dat de kinderen er niets van merken. 

Openingstijden, eten en sport!

De opvang is dagelijks geopend tot 18:30. Soms is het lastig om de kinderen tijdig te laten eten. Helemaal als ze in de avond ook nog moeten sporten. Voor ons is dat geen probleem. Wij hebben een leuke middag met de kinderen, geven ze een warme maaltijd en brengen ze naar hun sporttraining. Als kinderen aan het eind van de  opvangdag moeten sporten in de Genneper Parken brengen wij ze natuurlijk gewoon naar de training. 

Vriendjes mee naar de BSO

Vind uw kind de eerste keer nog spannend? of heeft hij weinig tijd om af te spreken? Geen probleem. Laat het ons weten en we nemen gewoon een vriendje of vriendinnetje mee. Gezellig toch! En als je zelf een keer mee wil, dan kan dat natuurlijk ook. Dat snappen we best ;-)

Kinderopvang toeslag

De prijzen in de kolom zijn bruto prijzen. Dit is wat je maandelijks betaalt aan WildWoozt. Via de kinderopvangtoeslag kun je een deel hiervan terugkrijgen van de overheid. Dit is afhankelijk van het inkomen dat je hebt. Klik op deze link om te berekenen wat het je kost. 

Algemene voorwaarden

Via deze link kunt u onze algemene voorwaarden lezen. 

 

 

Bij WildWoozt betaal je altijd  € 8,50 per uur. We werken met vaste blokken van einde school tot 18:30. In vakanties komen kinderen altijd de hele dag spelen. Onderstaand wat handige bedragen die we voor je op een rij hebben gezet. 

Vaste opvang dagen

40 weken:                          15:00 uit                           14:30 uit

- ma, di, do of vr             €   100,-   p.m.                  € 113,-  p.m.

- woensdag                       €.  150,-    p.m.

Flexibele extra opvang en vakantie

We werken alleen met hele dagen op dagen dat de kinderen niet naar school gaan. 

- Hele dag     08.00 - 18:30                                      € 89,25

Extra's

Maaltijden                                                                         € 7,50,-

Één tarief € 8,50 per uur

bottom of page