top of page

Buitenspelen voor het goede doel! 

WildWoozt en Join for Joy. Samen zien we het belang van spelen bij kinderen. Join for Joy in Oost-Afrika, WIldWoozt in Nederland. Met deze Tikkie Bingo willen we kinderen in Nederland in beweging krijgen en tegelijkertijd geld ophalen voor Join for Joy, zodat scholen in Afrika het plezier van bewegen kunnen gebruiken om kinderen naar school te laten gaan. 

Tikkie Bingo

De Tikkie Bingo daagt kinderen uit om in de donkere dagen toch gewoon lekker buiten te spelen. Met eenvoudige opdrachten zijn de kinderen lekker buiten en in beweging en snuiven gezonde buitenlucht op. Voor een afgeronde activiteit mogen ze een volwassene om een tikkie vragen voor het goede doel. De opbrengst komt ten goede aan onderwijs en beweging van kinderen in Oost - Afrika. 

Buitenspeelkaart.jpg
Buitenspeelkaart.jpg

Een coole bingo verdiend natuurlijk ook vette prijzen. We vinden het natuurlijk gaaf als de kinderen lekker buitenspelen en tegelijk geld inzamelen voor het goede doel. Het gaat daarbij om de uitdaging om alle activiteiten te volbrengen en lekker veel buiten te zijn. Iedereen maakt evenveel kans op een prijs. Onderstaand de 10 coole prijzen die we gaan verloten onder de enthousiastelingen die hun volle bingokaart inleveren. 

Te gekke prijzen

2x

Wildwoozt kinderfeest

Je wint een echte WildWoozt kinderfeest. Je mag op (of rond) je verjaardag vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen om met je mee te komen spelen, waarbij wij te gekke activiteiten voor je organiseren. 

3x

Lasergamen

Je krijgt een heel weekend de beschikking over 12 laserguns. Ga met je vrienden op het plein of in het bos helemaal uit je dak. Jaag elkaar op, werk samen met je team en maak eindeloos plezier!

5x

Buitenspeel pakket

Een vet pakket om je eigen insectenhotel, katapult, hut of schans te bouwen. Je gaat zelf aan de slag met dit coole pakket. Als je klaar bent, kun je je ouders trots laten zien wat voor coole creatie je gemaakt hebt. 

Ontwerp zonder titel.jpg

Met de power of joy geven

wij

kinderen en betere

toekomst

JfJ logo.jpg

Sport en spel op school draagt bij aan het recht op betekenisvol onderwijs voor ieder kind. Spel heeft een positief effect op de fysieke, sociale en mentale ontwikkeling van kinderen. Spelen is leuk en het motiveert kinderen naar school te komen en op school te blijven. Sport is een krachtig middel voor kansarme kinderen om zich te ontwikkelen tot geschoolde en betrokken leden van hun gemeenschap. Spelenderwijs leren maakt school een vrolijke en veilige plek voor kinderen.  

Voorwaarden van de Tikkie Bingo

De Tikkie Bingo start op 7 december 2020 en loopt tot vrijdag 15 januari 2021. Kinderen mogen 1 kaart per persoon inleveren en doen dus ook met 1 kaart mee in de loting van de prijzen. Iedereen die een bingokaart weet te bemachtigen mag meedoen aan de actie. Dus kinderen met meerdere kaarten mogen ook vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen om mee te doen. Kinderen moeten alle activiteiten voldoen en afvinken op de bingo kaart. Als alle activiteiten voldaan zijn, moet de voornaam en achternaam van het kind en een telefoonnummer van de ouder duidelijk leesbaar ingevuld worden. De kaart kan op werkdagen voor 18:30 ingeleverd worden bij WildWoozt op Bram Venemanlaan 5 in Eindhoven. 

Op maandag 18 januari 2021 zal de verloting van de prijzen plaatsvinden. Wij nemen spoedig na de actie telefonisch contact op met de winnaars van de prijzen. 

Voor vragen over de actie kun je mailen naar tikkiebingo@wildwoozt.nl of bellen naar 040-3046429 optie 3

bottom of page