top of page
nieuw_wild_woest_logo_lichtgroen_1.png

Eindhoven Amateurs

Velddoornweg 6 

5644 SZ Eindhoven

040-3046429

info@wildwoozt.nl

Algemene informatie

Onderstaand vind je de belangrijkste gegevens van onze locatie Eindhoven Amateurs.  Vraag ons gerust als je meer informatie nodig hebt. 

LRK nummer

629415857

Telefoonnummer

040 - 3046429 toets 2

 

Kindplaatsen

48 kindplaatsen

Groepen

  • De Bazen (6 - 9 jaar)

  • De Legends (7 - 12 jaar)

  • De Rangers (8 - 12 jaar)

  • De Marvels (9 -12 jaar)

 

Scholen

  • De Talisman

Bij de voetbalvereniging

De Eindhoven Amateur Vereniging ligt centraal in de Genneper Parken midden in het groen. Vanuit Eindhoven Amateurs kunnen we iedere dag op avontuur in de bossen en parken in de omgeving en trekken we zowel in Eindhoven als Waalre gemakkelijk de wijken in om lekker buiten te spelen. 

Altijd open

Kinderen gaan op maandag, dinsdag en donderdag uit school naar Eindhoven Amateurs. Op woensdag, vrijdag en de vakantiedagen nemen we de kinderen mee naar onze hoofd locatie bij COVS de Stip op (slechts 300 meter van de voetbalclub), waar meer kinderen van hun eigen leeftijd zijn. Zo kunnen we altijd een uitdagend programma voor de kinderen aanbieden.

Schoolweken

maandag        einde school - 18:30

dinsdag.          einde school - 18:30

woensdag.     einde school - 18:30

donderdag.   einde school - 18:30

vrijdag.            einde school - 18:30

Vakantieweken en studiedagen

maandag.        08:00 - 18:30

dinsdag.           08:00 - 18:30

woensdag.      08:00 - 18:30

donderdag.    08:00 - 18:30

vrijdag.             08:00 - 18:30

Master of organized chaos

Dit is Suus. Zij regelt alles op en rond de locatie bij Eindhoven Amateurs en kent alle kinderen. Ze is altijd vrolijk en heeft antwoord op al je vragen ;-)

Suus jump .jpeg

Belangrijke documenten

Bij WildWoozt werken we met een beleidsplan dat voor alle locaties geldt. Hierin beschrijven we onze visie op kinderopvang en  de ontwikkeling van kinderen. Iedere locatie heeft daarnaast zijn specifieke plannen die toegespitst zijn op de dagelijkse praktijk op de betreffende locatie. De documenten zijn continue in ontwikkeling net als WildWoozt zelf. Iedere update die we doen is direct voor ouders inzichtelijk. We vragen ouders dan ook om ons te informeren als ze vragen of opmerkingen hebben bij de plannen. Door op het betreffende plan te klikken wordt je doorgeleid naar het plan. 

Roosters

We werken 40 schoolweken met vaste medewerkers op de groepen. Onderstaand vind je de vaste medewerkers op de groep. Tijdens de vakantieweken vind je dezelfde bekende gezichten op de groepen, zodat de kinderen altijd weten waar ze aan toe zijn. 

Eindhoven Amateurs

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Bazen

Legends

Mitchel

Mitchel

Suus

Suus

Rangers

Dana

Mitchel

Suus

bottom of page