nieuw_wild_woest_logo_lichtgroen_1.png

Aalst Waalre

Arembergstraat 14a

5683 CD  Waalre

040 - 3046429

info@wildwoozt.nl

Algemene informatie

Onderstaand vind je de belangrijkste gegevens van onze locatie Oranje-Rood.  Vraag ons gerust als je meer informatie nodig hebt. 

LRK nummer

936555580

Telefoonnummer

040 - 3046429

Kindplaatsen

33 kindplaatsen

Groepen

  • Groep 1 (4 - 7 jaar)

  • Groep 2 (5 - 9 jaar)

  • Groep 3 (8 - 12 jaar)

 

Scholen

  • de Meent

  • de OBS

  • de Christoffelschool

  • de wilderen

  • de drijfveer

Op het hockeyveld

DVS is een schitterende locatie voor WildWoozt. Aan de rand van Aalst het buitengebied met al zijn diversiteit. Alles is ingesteld op flexibiliteit en leuke activiteiten voor de kinderen in de parken rondom het hockeyveld, maar zeker ook op de club zelf. Want daar is genoeg te beleven. 

Altijd open

Kinderen gaan op maandag, dinsdag en donderdag uit school naar DVS. Op woensdag, vrijdag en de vakantiedagen nemen we de kinderen mee naar onze hoofd locatie in de Genneper Parken, waar meer kinderen van hun eigen leeftijd zijn. Zo kunnen we altijd een uitdagend programma voor de kinderen aanbieden.

Schoolweken

maandag        einde school - 18:30

dinsdag.          einde school - 18:30

woensdag.     einde school - 18:30

donderdag.   einde school - 18:30

vrijdag.            einde school - 18:30

Vakantieweken en studiedagen

maandag.        08:00 - 18:30

dinsdag.           08:00 - 18:30

woensdag.      08:00 - 18:30

donderdag.    08:00 - 18:30

vrijdag.             08:00 - 18:30

Master of organized chaos

Dit is Anke. Zij regelt alles op en rond de locatie in Aalst Waalre en kent alle kinderen. Ze is altijd vrolijk en heeft antwoord op al je vragen ;-)

Voorlopige situatie

De opvang voor kinderen uit Aalst/Waalre is gestart bij hockeyclub Oranje Rood. Dit is een tijdelijke oplossing. We willen zo snel mogelijk starten bij hockeyclub DVS, maar zijn hiervoor nog in afwachting van de juiste vergunningen. Als deze binnen zijn, zullen we direct overgaan naar hockeyclub DVS. 

Belangrijke documenten

Bij WildWoozt werken we met een beleidsplan dat voor alle locaties geldt. Hierin beschrijven we onze visie op kinderopvang en  de ontwikkeling van kinderen. Iedere locatie heeft daarnaast zijn specifieke plannen die toegespitst zijn op de dagelijkse praktijk op de betreffende locatie. De documenten zijn continue in ontwikkeling net als WildWoozt zelf. Iedere update die we doen is direct voor ouders inzichtelijk. We vragen ouders dan ook om ons te informeren als ze vragen of opmerkingen hebben bij de plannen. Door op het betreffende plan te klikken wordt je doorgeleid naar het plan. 

Roosters

We werken 40 schoolweken met vaste medewerkers op de groepen. Onderstaand vind je de vaste medewerkers op de groep. Tijdens de vakantieweken vind je dezelfde bekende gezichten op de groepen, zodat de kinderen altijd weten waar ze aan toe zijn. 

Title
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Wildebrassen (4-7 jaar)
Anke
Anke
Jorn
Anke
Anke
Woestelingen (5-9 jaar)
Darryl
Darryl
Darryl
Bikkels (8-12 jaar)
Jorn
Jorn
Jorn
Jorn